Feedback

Ni som läser min blogg och återkommer, jag skulle vilja be er om lite feedback. Om ni kunde svara på dessa 3 frågor i en kommentar så skulle jag bli jätteglad!
 
1. Jag lägger oftast upp 3 inlägg om dagen. Är det för mycket, för lite eller lagom?
2. Är det något jag lägger upp för mycket av i bloggen?
3. Vad önskar du att se mer av i min blogg?
 
Frida

Nej jag tycker inte att det är för många inlägg per dag, det är bara kul :)
Önskar jag kunde få ihop så många bra inlägg som dig :)
Lite dagens outfit skulle vara kul speciellt som du har så skön stil :)

Svar: Tack så mycket! Vad glad jag blir!Det kommer att komma när jag börjar jobba igen. Det har varit ont om sånt då jag vart sjuskriven sedan i december och har opererat mina händer under sommaren. Har bott i jeansshorts och tishor samt mysbraller för att det är det enda som inte ansträngt händerna att få på sig! Har inte känt migså sugen på outfitbilder då men det kommer!

Tack för dina ord! Jag uppskattar det massor!
Miss Baby Peaches

Lady Syndrome

Då jag bara går runt och är mammaledig tycker ja det är alldeles perfekt närmina favoritbloggare har många inlägg om dagen. Så länge du känner att du klarar av det så fortsätt gärna med det :)


Gillar att du har spridda områden men ändå samma tema. Rockabilly med outfits, träffar och även få följa din vardag i allmänhet. Så tycker inte du behöver ändra något där :)Svar: Tack för din åsikt! Det uppskattas verkligen och vad roligt att du gillar min blogg! Det gör mig jätteglad! :)
Då 3 inlägg om dagen verkar uppskattas så fortsätter jag nog med det så gott det går!
Miss Baby Peaches

misslandin.blogg.se

Det kan aldrig bli för mycket! Det är bara kul att ha mycket att titta på.
Jag är svag för blogglista, det tycker jag alltid är kul att läsa 😘

Svar: Haha, vad roligt! :) Blogglistor är kul och det är något jag försöker peta in ibland när jag hittar någon kul!
Miss Baby Peaches

Miss Rockabilly Queen

Jag tycker 2-3 inlägg om dagen är precis lagom. Men jag tycker det är jobbigt när folk skriver jätte lång text som en berättelse nästan.. (Inte du<3) sen finns det inget för mycket eftersom vi delar samma intresse och stil, så det är bara roligt allt du skriver om :)

Svar: Jag kan hålla med dig. DEt finns en gräns på hur mycket man kan skriva, haha! Tror ingen vill läsa en bok i varje inlägg liksom. Tack snälla för dina ord, jag uppskattar verkligen att du läser min blogg <3
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Jag tycker din blogg är riktigt bra som den är, det är iaf inget jag tycker du borde minska på! (Så länge du själv orkar/har tid etc.). Det jag aldrig tröttnar på är väl bilder, vare sig det är från någon träff, på en outfit eller bara lite vardag! :D

Svar: Bilder gillar jag också, det är roligt! Och de kan säga så mycket mer än ord också. Tack för dina fina ord Ronja, jag uppskattar verkligen att du tardig tid att läsa min blogg! <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com