Fredag & Lördag

Min helg har gått i lugnets tecken. Min fredag spenderades på hemmaplan. Jag käkade middag med Syster Liten och sedan tog vi en promenad till stadsparken där vi frångade lite pokémon och lyssnade lite på "A walk in the park" som hölls i botaniska trädgården. (Yes, jag föll lite för Pokémon GO då det blev en riktig nostalgitripp för mig som älskade pokémon som barn. Dock håller jag mig på en hälsosam nivå, haha!)
 
Igår åkte jag till Andreas och spenderade helgen med honom och kidsen. Vi käkade nudelsoppa till middag och hade pannkaksbuffé till efterrätt. Vi var ut till lekparken en stund, spelade spel och sedan spenderade vi kvällen med massa filmtittande.
 
Filmomslaget är lånat här.
Sharon

Vem har inte fallit för Pokemon Go? hahhha :)

Kram

Svar: Haha, de flesta har nog det! Min karl är dock ett undantag!Kram!
Miss Baby Peaches

Heléna

Låter som en mysig helg :D Älskar den filmen! Köpte den till mina barn för många år sedan och vet inte hur många gånger vi har tittat på den genom åren :D
Kram <3

Svar: Det var det :)
Jag tyckte den var SÅ skum, haha! Roligt ibland men vääldigt mycket konstigt!
Kram!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com