Ingen bra start på helgen

Min helg har inte börjat något vidare tyvärr. Gick hem tidigare från jobbet igår för att jag inte orkade. Jag var så slut i kroppen att jag inte hade koll alls på vad jag gjorde och det gick ut över eleverna. (Och ändå så sover jag hela nätterna.) När jag kom hem så låg jag på soffan hela dagen. Med undantag för att laga mat vid halv åtta (som inte blev annat än en färdig pasta rätt man bara kokar upp) och efter det var jag helt slut igen.
 
Idag är jag bjuden på fest. Jag vill så gärna men kroppen skriker nej så jag hoppar över det. Jag orkar inte och bör nog inte dricka alkohol heller.Jag gick upp imorse och gjorde frukost och löste melodikrysset sen gick jag och la mig igen och tvärslocknade. Jag är helt slut. Jag har inte ens orkat ta tag i disken som stått sen i torsdags kväll. Det är hemskt.
 
Om orken infinner sig senare tänkte jag försöka ta mig hem till Andreas så vi får se hur det går med det.
 
Hoppas er helg börjat bättre än min!
Johanna

Vet du vad ? Det är helt okej att må dåligt, men du kanske skulle gå till VC & kolla sköldkörteln & be dom kolla upp varför du är så trött.

Jag tycker du är stark som erkänner för oss att du mår dåligt, sånt måste jag bli bättre på.

*kram* <3

Svar: Tror inte det är några fel på mina värden. Var hemma en vecka och vilade och det gick fint när jag sedan trappade upp igen. Det är jobbet som är för mycket för mig. Kan inte riktigt förklara det här :/
Tack <3
Miss Baby Peaches

Anonym

Man kan inte alltid må på topp, inte ens jag gör de. Har mina dagar när jag är skit deppig och känner att allt är skit typ, sen att jag har jätte svårt att förstå att min pappa verkligen är borta :(

Men krya på dig vännen! <3

Svar: Kan tänka mig att det inte är lätt vännnen <3
Miss Baby Peaches

Anonym

Det va Michaela som skrev 👆🏼

Heléna

Jobbigt när orken inte räcker till! Hoppas det vänder snart! Kram <3

Svar: VErkligen. Ingen kul situation alls!
KRam!
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Kram till dig, ibland är det bara inte lätt helt enkelt... Hoppas det vänder för dig snart och att du känner dig bättre så småningom! <3

Svar: Tack snälla Ronja <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com