Yesterday

Igår var en skitdag. Hela veckan har varit riktigt jävlig. I alla fall på jobbet. Hemma har det varit bra tack vare Andreas. Utan honom törs jag inte tänka på hur det sett ut hemma hos mig och hur jag hade mått. Jobbet är jäkligt tungt just nu och det tär på mig.

Igår skulle jag ta ett hederligt gammalt skolfoto på jobbet. Hade fixat håret men håret dog innan jag hann ha kortet så jag fick borsta ut det och sätta upp en hederlig boll. Kortet blev för jävligt. Jag var sopslut innan kl 13 (tur att Syster Liten kom förbi med Charlie på min lunch så jag fick tillbaka lite energi), gick på reserven tills jag slutade och gick hem i spöregn. Jag virrade då omkring inne på coop och var så trött att jag hade svårt att minnas vad jag skulle ha. Innanför dörren hemma bröt jag ihop. Jag var SÅ trött.

Som tur var hade Andreas lagat mat och dessutom köpt bubbel. Han hade även dammat och städat och så så jag fick order om att sätta mig i soffan. Och där satt jag under resten av kvällen sen. Utom under middagen.

1 Miss Rockabilly Queen:

skriven

<3

Svar: <3
Miss Baby Peaches

2 Ronja Therese Persson:

skriven

Hoppas helgen och nästa vecka blir mycket bättre! <3

Svar: Tack Ronja <3
Miss Baby Peaches

Kommentera här: