Mellandagarna

I tisdags var jag ledig och då gjorde jag en tripp till Heby där jag spenderade några timmar med Janna i hennes butik Essibella. Vi käkade lunch och umgicks och så fick jag även min vinst från luciatävlingen jag vann.
 
Resten av veckan har bestått av jobb, handling, städning, lämnande av grejer på Erikshjälpen och umgänge med Andreas. Torsdagen var dock i en klass för sig. Avslutade den dagen med en trevligt besked från Folksam och med att ha min vän Elin (som bor på Irland) på middag. Innan i torsdags hade vi inte setts på 15 månader så ni kan ju gissa hur mycket vi babblade iväg under de tre timmarna hon var här!
 
Hon hade dessutom med sig en present-goodiebag till mig men den (och min vinst från Essibella + mina julklappar) kommer det inlägg om efter nyår!
 
Selfie från butik Essibella / Fika på Erikshjälpen
 
Dukning för tre från i torsdags.
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com