Sista dagen på 2016

Nu har snart den sista dagen på år 2016 nått sitt slut. Mitt år har varit tufft men jag har tagit mig igenom det. Jag har varit sjukskriven mer än vad jag har jobbat och jag hoppas att jag får var frisk under 2017. Jag hoppas att jag får ännu ett fantastiskt år med Andreas och att alla jag känner får vara friska och må bra.
 
Jag hoppas att alla ni läsare stannar kvar under 2017 och kom gärna med önskemål på inlägg eller ställ gärna frågor om ni undrar något. Med det sagt önskar jag er nu ett fantastiskt 2017 och jag hoppas att ni firar in det på ett sätt som ni mår bra av och är nöjda med!
 

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en twentysomething plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet! Jag bor en bit utanför Uppsala med min fästman och varannan vecka har vi även hans två barn hemma.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.