Uppsala - Heby - Uppsala - Örbyhus

Min lördag började med att jag och Syster Liten tog en tripp till Heby och hälsade på Jaana i hennes butik Essibella. Där blev det lite snack och lite spontanfotografering, haha! Det blev även lite shopping (som jag visar i två kommande inlägg) som jag är SÅ nöjd med!
 
När vi kommit tillbaka till Uppsala så bytte jag bara tåg och åkte vidare hem till Andreas för att umgås med honom och tjejerna.Jag och Andreas satt och tittade på när tjejerna pyntade sitt pepparkakashus,  vi spelade en vända Cluedo, tittade på film och myste massor innan vi somnade utslagna i våra sängar.
 
Lördagens middag och en del av myset i vardagsrummet hos Andreas.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en twentysomething plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet! Jag bor en bit utanför Uppsala med min fästman och varannan vecka har vi även hans två barn hemma.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.