Friyay!

Jag är lite sur just nu, wifit har inte funkat sedan i onsdags eftermiddag så jag har inte kunnat läsa några bloggar alls sedan dess. (Det är för smått och för drygt att läsa på mobilen..)

Hur som helst. Jag har spenderat dagen med att packa väskan och färgbombat håret. Ska till A över helgen men innan vi åker dit ska vi lämna lite grejer till Röda Korset, titta in på Återbruket, hämta nya arbetskläder till A, lämna grejer hos Mammsen, posta grejer jag sålt och sedan hämta ett paket. Full rulle alltså!

Lite av det som ska bort.
Fröken Nyström

Kunde du inte ha toppen? Såg när du köpte den nämligen :)

Tycker också det är drygt att läsa bloggar på mobilen men det är smidigt att skriva utifall man inte har dator i närheten :)

Svar: Toppen köpte jag i en grupp på facebook så den provade jag först hemma. Upplever den som lite för kort tyvärr och det känns som den "åker upp" så det känns inte bekvämt tyvärr!

Att skriva ör supersmidigt, det gör jag då och så men just att läsa är pain. Verkar dock som att jag får göra så ett tag framöver för wifit är fortf inte tillbaka :/
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Vad jobbigt att wifit inte har funkat, håller med om att det är mycket bekvämare att läsa bloggar på datorn än mobilen!

Svar: Det är katastrof. Gör ut över bloggen och det gillat jag inte alls :/
Miss Baby Peaches

Sigrid

Hej! Nu är Veckans blogg avslutad och vinnarna presenterade. Kika in på min blogg och se om det var just du som vann! :)

Sara

Ut med det gamla, och sedan in med nytt :) Det känns alltid så bra när man rensat!

Svar: Verkligen! Känns lättare att i garderoben nu!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com