Things to do before I die

Bilderna är lånade här.
Agnes

ursäkta men varför skulle ett bröllop med ett homosexuellt par vara på något sätt annorlunda än ett bröllop med ett heterosexuellt par? det är exakt samma sak, vem bryr sig om vad personerna som gifter sig har för kön.

Svar: Jag menar inte att det ska vara annorlunda på något sätt, jag menar att då ett heterosexuellt bröllop är "normalt" och ett homosexuellt bröllop fortfarande möts av så mycket hat på många ställen i samhället så vill jag mer än gärna närvara på mina (gay)vänners framtida bröllop om de bestämmer sig för att gifta sig för att visa att jag stödjer dem oavsett vad och att det för mig inte är några konstigheter alls. Det är, precis som du säger, exakt samma sak som ett heterosexuellt bröllop, men tyvärr så är det alldeles för många som inte tycker som du och jag vilket jag tycker är otroligt tråkigt.
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com