Solfjäder

Det här är mitt andra och sista fynd (förutom en persikolikör och en honungsrom) från Puerto Rico. En solfjäder. Kan vara bra att ha i värmen i sommar tänkte jag. Eller till någon framtida fotografering!
 
♀ P E A C E R E V ♀

Denna var både söt och cool samtidigt xD

Svar: Vad kul att du tycker det! :)
Miss Baby Peaches

Johanna

Jag har ett par solfjädrar liggandes, alltid ett måste under sommaren för mig i handväskan. Speciellt på PBM tycker jag dom är extra bra då det oftast är vindstilla ute på fältet.
Dessutom är parasollen en av mina bästa inköp, så skönt & snyggt, dessutom kan man ju piffa upp vilken out fit som helst vid fotografering med ett parasoll.

Svar: Ja, de är ju supersmidiga! Jag hade behövt en i somras, utan tvekan, haha!Älskar också parasollen, De lyfter allt!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Åh vet du vad jag tänkte när jag såg den där? :O jag tänkte direkt på mörkhåriga bruden i Grease Rico ;)

Svar: Haha, ja det har du rätt i! Hon har väl en sån till sin klänning på dansen? Eller om det är klänningen som har mönstret bara? :D
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Vilken fin! :D

Svar: Tacl :D
Miss Baby Peaches

Skogsraah

Så fin!

Svar: Tack så mycket! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com