Tillbaka i Sverige

För den som har missat att jag är tillbaka i Sverige så kan jag meddela att jag kom hem sent i onsdags kväll. Att kliva ut i kylan på Arlanda blev en chock då jag befunnit mig i 25-radig värme i en vecka och här var det en smula (läs brutalt) mycket kallare. Väl hemma möttes jag i alla fall av A som städat min lägenhet och sopat bort all snö på trappan. Och dessutom hade han köpt en ros till mig ♥. 
 
Dagen efter var jag upp till Ackis och gjorde en undersökning av nerverna i mina händer, fingrar och handleder. Resultatet ska komma nu i veckan hoppas jag och förhoppningsvis kan det efter det fastställas en gång för alla om det är karpaltunnlarna som bråkar eller inte. Var även till läkaren i fredags och hon sa att jag hade väldigt överrörliga leder i händerna så det kan vara så att det bidrar till bråkigheten det med..
 
Hur som helst så är jag fortsatt sjukskriven till den 10 februari. Och ja, jag börjar bli lagom less på detta nu men det är bara att bita ihop! Tur att jag har plugget att sysselsätta mig med på dagarna annars hade jag blivit galen!
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com