Blogg.se-appen

Efter ett tags testande av den nya appen måste jag säga så här: Förlåt mig blogg.se men den nya appen är ett stort misstag. Jag gillar den inte alls. Att inte själv kunna bestämma pixlar på bilderna suger. Att texten i inlägget blir en helt annan när man laddar upp via appen är inte heller okej. (Så blir det i alla fall för mig.) Hela skapandet av ett nytt inlägg via appen är jättekonstigt, svårt och jättekrångligt. Jag kan säkert lära mig det senare men det där med texten är helt värdelöst och stör mig som sjutton.
 
Någon annat jag tycker är otroligt dåligt är att jag inte kan publicera de utkasten jag gjort via datorn med appen. Om det här kunde fixas så är jag villig att ge appen en chans till men just nu är jag jättebesviken.
 
Vad tycker ni om den nya appen?
 
Miss Rockabilly Queen

Tycker inte heller om den, blir inge mellanrum vid bilderna och de går inte att fixa. Tyckte appen var bra som den va förut 😁

Svar: Håller med dig till fullo! Ge tillbaks den gamla appen bums!
Miss Baby Peaches

Johanna

Håller med om att nya appen är helt värdelös att jobba i. För många steg när man ska lägga upp bilder och få in bild text bla.
Sen att om man redigerar ett inlägg via datorn så kan man inte redigera via appen sen = 👎🏻

Svar: Agreed! Så himla tråkigt!
Miss Baby Peaches

sjuhre.blogg.se

Värdelös! Brukar nästan alltid blogga via mobilen.. blivit väldigt mycket krångligare nu..

Svar: Håller med! Jag måste sitta och tidsinställa mina inlägg hela tiden istället som förut, kunna publicera mina inlägg när i farten!
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Kan inte påstå att jag testat varken den nya eller gamla appen vidare mycket, jag har bara aldrig "lärt mig" att blogga från mobilen haha :o

Svar: Då har du tur ju iaf, haha! Jag använde mig mycket av den andra appen men den nya använder jag inte alls nu.
Miss Baby Peaches

Sara

Ja den nya blogg.se appen är hemsk. Den förra var bättre!

Svar: Word!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com