Gårdagens fotosession

Gårdagens fotografering gick inte riktigt som planerat. Strandbilderna som var var tänkta gick inte att genomföra då den lilla stranden var överbefolkad med ungdomar från högstadieskolan i byn så vi fick improvisera. Istället blev det somriga bilder i olika miljöer i närheten.
 
Det var roligt att göra bilder jag inte är van vid men samtidigt blev jag lite besviken då jag var inställd på pinupigt och lekfullt. (Jag ska dock inte sticka under stolen med att jag hade väldigt kul med Hanna när vi jagade bakgrunder till bilderna. Vi gick över åkrar,vägar och kullar i stekande sol och var rädda för att ramla i hål, haha!) Förhoppningsvis kommer det fler gånger och nu är jag en erfarenhet rikare!
 
Självklart kommer det ett par smakprov när jag fått bilderna!
Ronja Therese

Attans att det inte blev helt som du tänkt dig, men ska bli väldigt spännande att se bilder sen :D

Svar: Ja, något smakprov ska det nog bli :)
Miss Baby Peaches

Charlotta Lena

Vilken glad och underhållande blogg! :-)

Svar: Tack så jättemycket! :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com