En grå mus

Jag känner mig som en grå mus typ hela dagarna just nu. Det tär för mycket på händerna att sminka sig och fixa håret så det gör jag bara om det är något speciellt på helgen och jag har mycket tid på mig. (Det tar tid för mig att fixa sminket då mina händer somnar efter typ 5 minuter i de flesta lägen.) Jag är van att fixa mig typ 5 dagar i veckan vanligtvis med både röda läppar, eyeliner och hår. Nu har jag en boll på huvudet varje dag och smink typ 1 gång  på 2 - 3 veckor. Det känns så himla tråkigt.. 
 
Att inte kunna använda händerna ordentligt SUGER.
Karpaltunnelsyndrom SUGER.
sjuhre.blogg.se

Men åh vad tråkigt! Trodde inte det var så illa med det men fy det är ju verkligen hemskt.. Man gör ju ALLT med händerna verkligen.. Fy... Hoppas du får hjälp med det snarast så du kan börja leva normalt igen! Kram!

Svar: Jag har det inte lätt just nu kan ja säga men så länge jag har humöret och i behåll och fantastiska människor omkring mig så orkar jag även om man bryter ihop ibland.
Tack! Kram! <3
Miss Baby Peaches

Anonym

Bit ihop Gumman!!
Vet att det är långa jävliga veckor framför dig.
Men förhoppningsvis tar de vise sitt förnuft tillfånga o planerar in en operation så du snart blir av med skiten.
Lovet ya

Svar: Tack mamma <3
Miss Baby Peaches

Miss Rockabilly Queen

Låter inte alls roligt, hoppas det fixar sig! Kämpa! :) <3

Svar: Tack Mickan <3
Miss Baby Peaches

Hedvig

Verkligen natta, usch!💩

Svar: Det är helt värdelöst!
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Fy, förstår verkligen att det måste vara väldigt jobbigt... Hoppas du får hjälp snart så att det blir bättre för dig! <3

Svar: Tack Ronja <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com