Lägesrapport

Är landad i soffan efter en fullspäckad dag. Jag har varit till jobbet på ett möte med chefen där vi fyllde i papper som ska till försäkringskassan. Jag passade även på lämna in mitt sjukintyg och att hälsa på mina 1:or innan jag gick hem. Väl hemma blev det disk och sedan en hel del plugg. Nu är jag helt slut i knoppen.
 
Angående mitt inlägg i söndags kan jag nu säga att den det ordnat upp sig lite. Det såg ut som att jag skulle behöva flytta men nu ser det, tack gode gud, ut som att det löser sig. Det här med att vara långtidssjukskriven är inte lätt vill jag lova, fy fan rent ut sagt. Jag har dessutom äntligen, efter att ha ledsnat på att vänta på att Akademiska ska höra av sig och istället ringt själv, nu fått en tid för "bedöming" angående operation för handlederna. De skulle ha kallat mig i början på mars fick jag höra av läkaren jag träffade sist men inget hände. När jag då ringde upp var det plötsligt hur lätt som helst att ge mig en tid. Så nu, i slutet på mars, får vi se vad de säger.

Nu ser det lite ljusare ut!
 
 
sjuhre.blogg.se

Hoppas allt löser sig för dig och att du blir frisk snart! Håller tummarna! <3

Svar: Tack snälla Saga ❤️
Miss Baby Peaches

Amanda CL

ska hålla tummarna för att besöket går bra!

sv: eller hur!!! sååå cool!

Svar: Tack så mycket!
Miss Baby Peaches

Miss Rockabilly Queen

Va skönt för dig att du kan se ljus i mörket! <3

Svar: Ja, det känns genast lite bättre. Tack <3
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Skönt att det börjar gå åt rätt håll för dig! <3

Svar: Tack Ronja. <3 Jag ser lite ljus i tunneln och hoppas att det ordnar sig!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com