I solen på balkongen

Jag är hemma hos min Mamma och Pappa idag. Åkte hit igår och stannar tills på måndag eller tisdag. Mammsen är på Kreta och då hjälper jag Pappa då han inte får anstränga sig efter sitt hjärtkrångel och sin operation.

Idag har i alla fall Becca varit här på besök och vi satt på ballongen och fikade på en kladdkaka med jordnötssmörsklickar i samt provsmakade den nya lokadrycken med smak av chokladboll. Den sist nämnda smakade så fruktansvärt snuskigt att både Becca och jag grimarserade!

Supergod! 👌🏻

Supersnusk 👎🏻
ISA

Men sååå nyfiken på kakan! :D

Svar: Den blev jättegod! Gjorde en kladdkaka och klickade sedan i jordnötssmöret där jag ville ha den i smeten och sedan åkte det in i ugnen! Inte svårare än så :D Jordnötssmöret blev en fantastisk sälta till det söta i chokladen!
Miss Baby Peaches

linah

härligt!

Svar: Its ure was!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com