Back to work

Jag har varit helt slut sedan i måndags efter jobbet. Efter att ha varit hemma i en månad med min knäskada var det kul att komma tillbaka men det kändes i knäna att gå och stå en hel dag. Det tog extra mycket då det är en hel de trappor på jobbet och så var det snorhalt ute så när jag kom hem i måndags låg jag på soffan med smärtor i benen hela kvällen.
 
Igår under sista halvtimmen innan stängning började mitt huvud att snurra. Jag var inte lika yr som sist det hände men jag kände mig jätteyr och det svajade rejält. Jag höll ut sista stunden i alla fall och sedan knallade jag till Coop. Där fick Andreas hämta mig då jag inte vågade gå sista biten. När vi kom hem tog jag två migräntabletter och sov nästan 90 minuter innan jag kunde få i mig någon middag.
 
Idag mår jag bättre (peppar, peppar, ta i trä) och jag ska tillbaka till jobbet!
Håll tummarna att det går bättre idag!
Cissi

Håller tummarna! Var rädd om dig

Svar: Tack så mycket!
Miss Baby Peaches

Louise

Var rädd om dig vännen! <3

Svar: Tack Louise <3
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Håller också tummarna o hoppas du mår bättre nu!

Svar: Tack vännen, det gör jag absolut <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com