En dramatisk fredag

När jag vakanade mådde jag fint. Jag åt frukost som vanligt och bärjade sedan städa och plocka undan i lägenheten. Efter en stund kände jag mig otroligt yr så jg valde att lägga mig ner på soffan och vila. Sedan kom jag inte upp igen. Yrseln eskalerade kraftigt och jag kunde inte resa mig. Att gå och stå gick inte heller. Inte ens lite. Allt snurrade och jag mådde fruktansvärt illa. Jag kände även ett tryck i pannan. Efter ett samtal med 1177 tyckte de att skulle vänta på en ambulans men då jag skulle få vänta väldigt länge på en såndan så kom min Pappa istället. Han fick hjälpa mig att gå och att få på mig skorna. Sen spydde jag. Som en räv. Som tur var hann vi få fram en påse..

Vi kom till akuten vid 13-tiden och då var jag otroligt trött och yrseln var fortfarande igång. Jag satt med min påse yttifall det skulle bli fler vändor spya och väntade till typ 16.30 - 17 då jag äntligen fick ett rum. Då kollade de ekg och tog blodprover. Någonstans där eskalerade huvudvärken. Jag trodde att mitt huvud skulle sprängas. Efter väntat på att den ska ge med sig i flera timmar så frågade Pappa efter en ipren åt mig. Sedan låg jag där och väntade på läkare till strax innan 23.30. Hann under den tiden rullas ut ur rummet för att lämna plats åt någon annan, ligga i korridoren i över en timme samt att rullas in igen.

När läkaren kom in strax innan midnatt gjorde de ett stroketest och ett kristallsjuketest på mig och jag klarade båda. Först då fick jag min alvedon jag frågat efter. Nästan två timmar senare! Sen försvann läkaren med orden "jag kommer strax tillbaka" och en sköterska kom in rummet för att kolla mitt blodtryck flertalet gånger. Efter det fick jag och Pappa ett par mackor och saft och så väntade vi till strax innan kl 01 då pappa gick ut och frågade efter läkaren för han ville ha svar då vi aldrig fick veta något om varken ekg eller provresultat. Läkaren kom sedan i raketfart och talade om att det förmodligen var blodtrycksfall i kombination med vätskebrist, att jag skulle åka hem och att jag skulle vila och dricka mycket vatten.

Strax efter 01.30 satte vi oss i bilen. Jag var helt slut men yrseln hade då nästan försvunnit helt, huvudvärken var borta och jag kunde sakta men säkert gå själv.

Idag (lördag) mår jag mycket bättre men helgen blir väldigt lugn. Hoppas ni haft en bättre fredag än mig.

Ronja Therese

Men fy... Tur i oturen att det inte var något allvarligare då, krya på dig nu! <3

Svar: Det kan jag verkligen hålla med om. Det var så otroligt otäckt!Tack Ronja <3
Miss Baby Peaches

emma sofie

Min syster hade det för en tid sedan. Hon ringde 1177 på morgonen och dem sa direkt att det var kristallsjukan så hon behövde inte åka in. Det är hemskt så hoppas att du står ut och snart kryar på dig!

Svar: Oj, vad konstigt att de bara konstaterade det. Mig tog de in för undersökning och gjorde ett test för att konstatera om det var kristallsjuka eller inte! Jag hade tur för det var inte det!Tack!
Miss Baby Peaches

Miss Rockabilly Queen

Stackars dig, du måste ta hand om dig <3

Svar: Tack Michaela, jag försöker tänka på hur mycket vatten jag får i mig nu så det blir tillräckligt! <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com