Jag ändrade mig

I början på november funderade jag på att göra en förändring i mitt hår. (Det inlägget kan ni läsa här.) Jag funderade på att prova på färgen lila. Efter att ha pratat med en frisör och insett att jag först skulle behöva bleka mitt hår först så gav jag upp idén då jag inte vågar bleka det. Det känns inte värt det.
 
Istället provade jag med en violett färgbomb i håret men det gav bara en mörkbrunröd ton i håret så jag har bestämt mig för att ha kvar mitt röda och överge tankarna på lila. Och jag älskar mitt röda så egentligen är jag rätt glad att jag inte gjorde någon förändring, haha!
 
Bilderna är lånade här, här och här.
Amanda Jona [SPONTAN]

Helt rätt, varför göra en förändring när man trivs liksom ;)

Svar: Ja, det är ju faktiskt sant!
Miss Baby Peaches

Jenny

Jag är ganska mörk i min riktig hårfärg och under 2014 färgade jag mitt hår blont. Men då jag blev TOKIG så fort jag fick en utväxt då den verkligen såg svart ut så färgade jag tillbaka mitt hår till brunt. Dock gillade jag att vara blond men blekning sliter såå mycket på håret. Så synd att det är så..

Svar: Ja, blekning vågar jag mig inte på länge, inte en chans! Tur att jag trivs i mitt röda, haha!
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Så snyggt med rött ju :D Jag hade det ett tag, sedan lade jag en brun toning ovanpå för att jag inte orkade hålla på och underhålla färgen sådär som man måste med rött. Nu längtar jag tills allt har vuxit ut ^^

Svar: Jag älskar mitt röda! Jag var nog mest bara uttråkad under min sjukskrivning tror jag! Är lad att jag inte ändrade något!
Miss Baby Peaches

Sara Ekman

Jag har haft lila flera gånger, älskar det! :) Men är blekt blond, så är lätt för mig att bara slänga på en sån färgbomb och sedan tvätta ur, är ju knepigare om man har rött så klart :)

Svar: Ja och jag tror jag skulle ha ändrat mig väldigt fort så jag är glad att jag inte färgade lila!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com