Weekend report

Min helg har varit lugnt. Jag skulle egentligen ha varit ut på krogen och firat Syster Liten (hon fyllde 24 år i torsdags) men då mitt knä fortfarande inte är okej så kändes det jäkligt dumt. Istället åkte jag och Andreas hem till honom och stannade där till söndag förmiddag. Andreas har rensat en massa grejer hemma under helgen medans jag gjort mina övningar jag fick av sjukgymnasten, tittat i tatueringstidningar, läst min bok och tittat på film.
 
Igår var första dagen jag faktikt gjorde någonting på hela helgen. På väg hem från Andreas så hämtade vi min nya boxer och handlade. På kvällen bjöd vi sedan våra föräldar på fars dag-middag a la tacos. Smarrigt värre!
 
Fredagens middag / Lördagens frukost
Söndagens middag / Söndagens efterätt
Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Mysig helg! Hoppas knäet känns bättre idag.

Svar; tack så mycket <3

Svar: Det var det absolut :) Knät känns lite bättre så det är bara att fortsätta med övningarna jag fick av sjukgymnasten i förra veckan!
Miss Baby Peaches

emma. Rehn

Vad skönt det låter!

Svar: Det var det absolut. Synd på utgången dock!
Miss Baby Peaches

Netti Starby

Vad kul att du har firat din syster och det låter som en mysig helg :-D Kramis

Svar: Nja, nu blev det ju tyvärr inte så då det inte kändes så smart att gå ut på en fullproppad krog med mitt knä men det blev en bra helg iaf!
Miss Baby Peaches

Ida ❉

Snyggt :)

~ 7 saker som är bra att veta!
~ Frågestund på bloggen, länk i senaste inlägget!

Emelie

Åhh mums vad gott!

Svar: Supersmarrigt!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com