Skitsnack, intervju och Så Mycket Bättre

I fredags hade jag två vänner på besök. Vi snackade lite skit, tittade på gamla bilder och drack lite bubbel. Vi diskuterade även min kommande halloweenfest. En riktigt shysst fredag med andra ord.
 
Igår åkte jag til mina föräldrar och när jag kom dit var det dags för en facetime-intervju med regissören av onlinedokumentären Pinup! The Movie som jag har en roll i. Jag var supernervös men det gick jättebra. Kvällen spendrade jag sedan med att käka middag med mina föräldrar och sedan tittade vi på första avsnittet av årets Så Mycket Bättre. (Älskade både Jills och Dannys tolkningar av Tommys låtar!)
 
Idag har det hittills inte blivit många knop. Spenderade natten hos päronen och har bara ätit frukost och sedan spenderat tid vid datorn. Dock är det strax dags att göra sig klar för om ca en timme kommer Andreas och tjejerna hit och fikar.
 
Glad nysminkad tjej / Lördagens middag
Nöjd tjej med supergod smoothie / Dagens frukost
Julia Johansson

Låter som en skön helg :)

Svar: Det var toppen verkligen! :)
Miss Baby Peaches

Julia Jansson

låter härligt!

Svar: Det var det verkligen!
Miss Baby Peaches

Emma

Vilken härlig helg, och jag älskade också Jills och Dannys uppträdanden bäst!

Svar: Det var kanonbra verkligen! :) Tror att många gillade dem! Nu är jag jättespänd på att höra resten av låtarna!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com