Svar från frågestunden: Del 1

Vilket är ditt mest pinsamma minne?
- Haha, det är från när jag var i Dublin första gången. I en butik frågade biträdet om jag ville ha en kasse men då han uttalade g:et i bag som ett k så tyckte jag att han sa bike så jag började babbla om att han var den andra den dagen som frågat om jag ville ha en motorcykel och han tittade på mig som om jag var från en annan planet.
 
♥ Vem är din favoritskådelsepelare och varför?
- Hmm.. jag vet inte om jag har någon längre. Förut var det Colin Farrell för att han var snygg, haha, men nu har jag ingen. Inte som jag kan komma på i alla fall!
 
♥ Vad är ditt bästa "outfit-tips" nu när vi går mot kallare tider?
- Lager på lager. När jag har kjol har jag nylonstrumpbyxor,leggings eller stickade strumpbyxor ovan på. Har jag stövlar till så har jag även stickade knästrumpor som ett tredje lager.
 
Vilken är din favoritlåt just nu?
- Oj.. Säger nog den jag hörde tidigare ikväll för den föll jag huvudstupa för. Det var Jill Jonhsons version av Tommy Nilssons låt Öppa Din Dörr.
 
 
 
♥ Vad gjorde att du föll för just "rockabilly" stilen?
- Att den var så kvinnlig, sexig och passade mig fastän jag är stor. Kläderna hade rätt skärningar och passade mig perfekt. Jag trivdes i kläderna och fastnade där, haha!
 
Vilket är det bästa läppstiftet, enligt dig!?
- Mina favoritläppstift (av de jag provat hittills) kommer från Make Up Store och Kicks. Dock har jag inte provat några dyrare märken än så men jag är nöjd med det.
 
♥ Hade du kunnat tänka dig att bli vegetarian?
- Det är nog något som jag skulle ha väldigt svårt för för att jag är så kinkig med grönsaker. Dock provar jag mig sakta framåt. Så jag försöker. Men jag är jäkligt förtjust i kött, det är jag. (Jag önskar att jag vore vegetarian så att djuren fick lida mindre för det de utsätts för på allt för många ställen är fan inte okej!)
Amanda Jona [SPONTAN]

Så kul att få läsa! :)

Svar: Vad roligtatt det uppskattas! :D
Miss Baby Peaches

sandra

kul att läsa :)

Svar: Kul att du gillar det! :)
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Kul att läsa svaren! älskar första frågan/svaret, någon slags igenkänning där alltså... hahah!

Svar: Haha, kul att det gillas! Åh, jag skämdes så mkt när jag insåg vad han faktiskt frågade, haha! SÅ pinsamt!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com