Pojkvänslistan

Hur länge har ni varit ihop?
Vi har varit ett pari strax över 11 månader ♥.

Hur träffades ni?
Vi började prata på Badoo och efter car showen förra året träffades vi ute på motorgården och pratade lite. Dagen efter frågade jag om han ville ses och då hämtade han upp mig i sin mammas gamla ford och vi åkte iväg till Wiks slott på picknick.

Vem var mest på?
Det var nog jag, haha! I alla fall enligt min åsikt!

Skedde några komplikationer?
Näe, det tror jag inte. Var ganska lugnt på den fronten. Det enda var att jag var livrädd att han skulle försvinna. Att han varen dröm liksom.

Hur skedde dejtandet?
Vi tittade på skräckfilmer, han tog med mig på frukostpicknick, vi grillade marshmallows över öppen eld, vi åkte till Öregrund där vi badade, åt middag, köpte glass och promenerade i hamnen.

Hur blev ni ihop?
Efter vår första dejt fortsatte vi att träffas och efter att ha träffats i typ ett halvår så pratade vi om ett datum när vi faktiskt blev ihop och vi sa att "vi säger 2 månader efter det att vi träffades" då ingen av oss träffat någon annan efter det och inte varit intresserad av det heller.

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Det gjorde Andreas. Det var efter en fest när vi hade kommit hem och kypit ner i sängen. Han pratade om en massa grejer och så han det och fortsatte prata. När han tystnat så sa jag "Du.. det där du sa.." var på han sa "Att jag älskar dig? Jag gör det. Jag älskar dig. Jag är inte rädd för att säga det."

Bor ni ihop?
Vi bor ihop varannan vecka, haha. Han har sina barn varannan vecka så då är han hemma i sin lägenhet med dem. Jag försöker att vara hos dem på helgerna.

Vad är hans bästa sidor?
Att han är så otroligt omtänksam. Han är fantastisk och så himla hjälpsam. Han är snäll, rolig och försöker verkligen se det positiva i allt. Han lyssnar alltid om jag behöver prata och även om han inte har en aning om vad jag babblar om så lyssnar han i alla fall och kommer med råd om jag behöver det. Han stöttar mig i allt och tror på mig. Ser han att jag mår dåligt så gör han allt han kan för att jag ska må bättre.

Vad bråkar ni om?
Bråkar och bråkar. Vi bråkar inte. För mig är ett bråk att man står och skriker åt varandra och det är kaos. Vi har det inte så. Vi pratar om saker. Mest är det väl att jag glömmer saker och har svårt att låta bli att avbryta honom.

Vad gör ni när ingen annan ser?
Sånt ska man väl inte prata om här?! 

Vad ger ni för komplimanger?
Jag säger att Andreas är fin. Han säger att jag är fin utan smink och fastän mitt hår är ruffsigt ♥.

Vilken är din favoritbild på honom?

 

Och på er båda?

 

Något du vill avsluta med?
Andreas, jag älskar dig ♥.

Listan är lånad här.

Nathalie

Nu har jag också gjort denna listan med.
Så himla kul att läsa och göra =)

Svar: Vad roligt! :D
Miss Baby Peaches

Klara <3

Åh vad mysigt! snor den här listan ;*

Svar: Läste din lista :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com