Stress och oro

Jag skulle vilja vakna upp och vara glad varje dag igen. Slippa känna den stress och oro jag känner varje vardagsmorgon. Just nu funkar det dock inte så bra och det är många olika saker som drabbas av det. Mitt humör drabbas, min fritid och mina intressen drabbas, mina vänner drabbas, min pojkvän drabbas, min familj drabbas och jag drabbas för att jag inte har den orken jag brukar men tro mig, jag försöker.

Jag vill byta jobb men tills dess att jag hittar något som känns bra så har jag det jäkligt tufft. Att släppa min tillsvidaretjänst för en visstidsanställning känns inte optimalt alls.

Ronja Therese

Känner igen det där, även om det är på grund av annat, men hoppas att du hittar någon lösning eller balans i det hela. Kram! <3

Svar: Tack Ronja! Jag ska se över det här med att börja plugga. Jag tror att jag behöver en rejäl paus från det jag gör nu!
Kram <3
Miss Baby Peaches

Louise

Ibland måste man våga för att vinna! Kämpa på <3

Svar: Absolut men ibladn måteman tänka ekonomiskt med ! Tack <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com