Det finns ett mönster i mina outfits

Jag har tänkt på en sak bland mina outfits. De som jag har på vardagarna är oftast väldigt lika eller rent av samma varje vecka. Jag själv kan tycka att det är väldigt tråkigt men det finns anledningar till att det blir så.
 
På jobbet kan jag inte ha vad som helst. Det får inte vara för urringat. Det måste funkar bland barnen. Och sen vill jag ju inte riskera att mina dyrare och finare kläder ska förstöras eller fläckas ner. Då blir det oftast samma kläder som går, vecka efter vecka. De finare kläderna sparas till helgerna istället.
 
Så, tycker ni att mina outfitinlägg bara består av samma outfits? Borde jag låta bli att lägga upp outfits jag haft tidigare?
Jag vill höra era åsikter!
 
Den här outfiten har förekommit minst två gånger.

Denna outfit har förekommit minst fyra gånger.
Amanda CL

Jag tycker det är kul att se outfit bilder oavsett :)
kram

Svar: Vad roligt! Då fortsätter jag, haha!
Miss Baby Peaches

Miss Rockabella Queen

Ja tycker du ska fortsätta! Jag tycker det är roligt när folk visa sina outfits, speciellt inom denna kultur. Man får mycket inspiration av andra också och är det så att folk tröttnar på det så får dom väl sluta kolla helt enkelt ;) det är min åsikt så kör på bara! :)<3

Svar: Jag tycker också att det är kul men kanske inte så roligt om det är samma outfits som dyker upp! Men du har nog rätt, haha! <3
Miss Baby Peaches

Katta

Så fina outfits!

Svar: Tack! :D
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

Nej, jag älskar dina outfits!

Svar: Tack så mycket!
Miss Baby Peaches

Linda

Så fin du är!!

Svar: Tack så mycket!!
Miss Baby Peaches

Celine

Åh men första tyckte jag var jättegullig!

Svar: Tack!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com