Let me know

Jag läste i en blogg för ett tag sedan om hur man uppfattas i bloggen. Jag har ju en bild av mig men vad är DIN bild av mig? Hur upplever DU som läser mig? Jag tänkte att det kan vara himla kul att veta!
 

Ronja Therese

Jag tycker du är en sån härlig person som verkligen sprider energi kring dig! Himla kreativ också, med alla bra och varierande inlägg du lyckas komma på till bloggen!!

Svar: Åh, tack Ronja! Vad glad jag blir! :D
Miss Baby Peaches

Miss Cherry Chevy

Jag uppfattar dig som en glad, energisk och väldigt positiv samt kreativ människa! Blir alltid så glad när jag besöker din blogg och när jag ser bilder på dig då du alltid ler och utstrålar sån glädje! Är riktigt glad att jag hittade just din blogg! :D

Svar: Men tack! Det här värme mitt hjärta! Tack snälla! :D<3
Miss Baby Peaches

Grodan

Jag ser dig som en glad och sprallig tjej med en kreativ sida <3

Svar: Tack så mycket! :D <3
Miss Baby Peaches

Miss Rockabella Queen

Min bild av dig är att du är en jätte härlig och glad tjej som har bra självförtroende samt vill visa alla att det är inge fel med att vara lite större. Jag tycker du är så grym på alla sätt och vis, tycker du ska vara stolt över dig själv! Du inspirerar andra genom att göra så, även mig faktiskt. För jag tycker det är så snyggt med kurvor! :) du är en go person och jag är glad att jag får vara din vän <3

Svar: Tack Mickan <3 Jättefint sagt <3 Tack så jättemycket!Jag är glad att ha dig som vän! <3
Miss Baby Peaches

Johanna

Jag uppfattar dig som en glad, livlig & bubblig person som sprider positiv energi omkring sig. Du är kreativ av dig & det gillar jag.

Svar: Tack så jättemycket, Johanna! Vad kul att höra att jag ger en positiv bild :D
Miss Baby Peaches

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback