Old stories, cleaning and drinks

Min helg har varit kanon (bortsett frånfredagens tragedi men den har nog ingen missat). I fredags kom Johanna hit och vi började med att följa nyheterna men förlorade oss sedan i fan fics vi skrev när vi var små (som jag hittade i förrådet hos min föräldrar förra helgen). Vi kände att vi behövde fly från verkligheten en stund. Vi avslutade  sedan med att titta på Lejonkungen innan vi somnade.
 
Lördagens startade med frukost och fortsatte sedan med att gå ner på stan och handla, gå hem och städa, få snabbvisit av mamma och Annika, gör mig iordning, få besök av min kollega Sanna och bjuda henne på mat och avslutades sedan med att festa lite med några av våra kollegor under kvällen.
 
 
 
Jag mådde inte så bra imorse när jag vaknade men det ordnade upp sig och jag har hunnit städa bort spåren av festen, tvätta och dessutom skapa lite inlägg/leta inspiration till bloggen.
 
Hur har din helg varit?
Josäfin Andersson

Åh Pink Plationo - bästa! :D

Svar: Det var första gången jag provade den. Riktigt god! Blir fler köp av denna :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com