Mardrömsvecka

Jag är så sjukt glad att det äntligen är fredag. Den här veckan har varit hemsk. Jag har ont i mina höfter (är inne på vecka tre eller fyra med det), det har varit jättestressigt på jobbet, jag saknar min iphone (batteriet gav upp totalt i förra veckan så den är på undersökning/lagning), jag är sjukt less på min lånetelefon (en samsung som jag inte förstår mig på alls och även på denna krånglar batteriet), min tvättmaskin har givit upp totalt och idag toppade jag det hela med att lyckas klippa mig i handen så att blodet rann. Dessutom åkte Andreas hem idag.
 
Jag har varit ett vrak hela veckan och det är inte mycket bättre idag. Jag har inte orkat någonting och det enda som har varit bra är att ha kommit hem till min kärlek. Vet inte vad jag skulle ha gjort om han inte varit hos mig denna vecka..
 
Nu är det i alla fall fredag och jag har inget alls planerat under helgen. Om jag orkar ska jag åka till Andreas men inget är bestämt ännu.
 
Hur har din vecka varit?
 
Netti Starby

Vad tråkigt att du har haft en sådan jobbig vecka och hoppas att det vänder för dig! <3 Kramis

Svar: Tack Netti! Den här veckan har varit betydligt bättre! Kram <3
Miss Baby Peaches

Asylmamma

Men fy! Hoppas din telefon snart är klar så du får tillbaka en som du begriper dig på! Så jobbigt när allt krånglar 🙈

Svar: Tack! Två veckor tog det men nu är den tillbaka!
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

Men fy vilken jobbig vecka, hoppas helgen får bli toppen! ❤

Svar: Helgen blev lugn som attan. Fokuserade mest på hemmet som förfallit under veckan men fick lite shopping gjort iaf! Och middag med en vän när jag lånade hennes tävttmaskin, haha!
Miss Baby Peaches

Linda

Fy för sådana veckor :,(

Svar: Ja, de äär riktigt värdelösa!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com