Stockholm Pride 2017: Så jävla mycket kärlek

Det finns nog inget i hela världen som kan framkalla så många olika och så starka känslor som Prideparaden. Jag har varit på den tre gånger i mitt liv och det är lika häftigt varje gång. Först sprutar tårarna för att alldeles för många människor inte har de rättigheter och den frihet vi har i Sverige (att det sedan visas med en stor banderoll med texten "marching for those who can't" och förtydligas ännu mer med tystnaden och de deltagandes tejpade munnar gör det inte mindre mäktigt), sen skrattar man och ler av hela sitt hjärta för man ser stoltheten och glädjen i alla de andra medverkandes ögon. Sen gråter man igen. Av lycka. Det blir för mycket. Det är SÅ jävla mycket kärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ronja Therese

Otroligt fina bilder! Tycker verkligen du utvecklas med dina fotografier hela tiden! Och har ju ändå följt dig ett bra tag ;)

Svar: Åh, tack Ronja! :D Vkul att vad roligt att höra, kul när man får lite feedback och så när man inte tänker på det själv!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com