Grattis lilla farmor

Idag skulle min farmor ha fyllt 88 år. Tyvärr fick hon inte göra det för på midsommardagen år 2013 tog det slut, trots att hon var den piggaste åldringen jag någonsin träffat. Hon skulle leva tills hon var 100 år, jag var övertygad om det. Men helt plötsligt fanns hon inte mer.
 
Som jag sakar den här tanten alltså. Och våra små äventyr. Standardbesöket hos henne bestod av att äta mat, "gå till torget" som hon så rart sa, köpa fika och gå hem och äta fikat. Sedan följde hon alltid med oss till bussen och tittade efter mig och min syster när vi åkte iväg. Vi skrattade alltid massor när vi var där, för hon var så himla tokig min farmor.
 
Ett citat som få i familjen kan glömma myntades när vi var i Thailand med henne. Vi skulle avsluta och gå och lägga oss för kvällen när hon förvånat frågar "Ska vi redan sova? Ska vi inte supa lite till?!" och då sitter hon och sippar på ett glas vin. Då var hon nästan 80 år, haha!
 
Grattis på födelsedagen farmor, var du än är ♥.
 
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com