Juldagen

På juldagen hämtade vi barnen runt 11-tiden och åkte hem till Andreas. Där gjorde vi oss iordning och sedan kom hans föräldrar över med julmat och det var dags för firande nummer två. Vi gjorde iordning maten och sedan öppnade vi julklappar innan vi avslutade kvällen med en fika.
 
Min julklappar blev morgonrocken jag skrev om i det här inlägget, en köksvåg i retrostuk, en mintgrön elvisp, två kuddfodral, ett presentkort på ikea och ett bidrag till en vinterkappa. Inga klagomål där inte!
 
Hur spenderade du din juldag?
 
Jinx

Hoppas du hade en underbar jul! Jag firade en jul med min mamma dagen innan julafton, på själva julafton blev det frukost med mamma och hennes man innan det bar av till Eskilstuna för att fira jul med pappa, hans fru och hennes barn. :)

Svar: Tack det samma! Det låter jättemysigt! :)
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Mysigt och bra julklappar! Vi spenderade våran juldag hos mamma och syrran innan vi började rulla hemåt sen blev det Teddyboys på kvällen och vi var hemma 4 på morgonen XD

Svar: Vad mysigt! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com