Sista julstöket

Ja hörrni, dagarna bara rasar förbi. (Att idag har känts som en evighet behöver vi inte diskutera..) Nu är det bara några dagar kvar till julafton och jag känner ingen stress alls, vilket är jätteskönt. Jag har tre julklappar kvar att fixa och två paket att posta. Julgodiset är införskaffat, julklädseln är planerad och imorgon ska jag packa.
 
På torsdag kväll bär det av till min hemort för ett tandläkarbesök och sedan blir jag hos mina föräldar till och med juldagen.
 
Hur ser resten av din vecka ut?
 
I brist på annat får ni två bilder från snapchat (och jag som svurit att aldrig lägga ut sånna bilder här..)
Fröken Nyström

mån och tis var lugn. idag har jag tvättat och städat hemma. imorgon ska jag in och jobba extra igen sen på fredag är micke ledig så då ska vi ha en egen liten julafton för oss själva för att slippa åka fram o tillbaka med våra egna julklappar i kumla, känns lite tokigt xD lördag till måndag är vi hos mamma :)

Svar: Låter härligt!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com