Valentine´s Day

Jag startade min alla hjärtans dag med en brunch tillsammans med Syster Liten och min vän Becca. Vi hade scones, äggröra, bacon, juice och lite annat gott. Det kändes inte som någon dum start alls!
 
Kärleken har sprudlat på jobbet idag. Jag har blivit riktigt bortkämd med komplimanger, särskilt om mitt hår. Fick höra av både barn och kollegor, sånt är roligt! En barn i förskoleklassen kom dock med dagens bästa bevis på att man gör ett bra jobb. Den lilla tösabiten stod och pratade med mig i hallen utanför matsalen och när jag sa att jag skulle kila ut till de stora barnen på skolgården log hon och sa "Jag älskar dig!"och så fick jag en jättekram. Jag menar, hur gulligt?! Mitt hjärta smälte totalt!
 
Hur har din dag varit?
 
Brunchbordet
Sandra

Så gott det ser ut :) och härligt att du haft en bra dag, det har jag också :)

Svar: Det var jättegott! Och kändes grymt med en sån start på dagen!
Miss Baby Peaches

annelie

lät som en nice dag:D

Svar: Det var det absolut! :D
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com