Första gången på nation!

Efter att ha vaknat hos Andreas på lördagsmorgonen åkte jag hem runt lunch och gjorde mig i ordning för kvällens bravader. Sedan blev det middag hos Becca och vi förfestade vi lite innan vi tog oss till Norrlands Nation för att fira min vän Louise som hade examensfest där!
 
Vi dansade hela kvällen med ett par korta pauser och jag hade SÅ kul! Det var jättelänge sedan jag var ut och dansade på det viset, haha!
 
Pre party selfies!
annelie

låter som en nice kväll

Svar: Det var det absolut!
Miss Baby Peaches

Heléna

Så fina bilder på dig! Det låter som en riktigt lyckad helg :D Kram <3

Svar: Tack så mycket! Det var det verkligen! :DKram!
Miss Baby Peaches

Amanda Jona [SPONTAN]

Härligt att du hade en kul kväll!

Svar: Tack! Det var välbehövligt, haha! Kommer inte ens ihåg sist jag var ute och dansade!
Miss Baby Peaches

Johanna

Nations fester brukar vara så himla kul, har haft turen att få gå på herr & dam gask ett par gånger när jag hade kompisar som pluggade i Uppsala.

Svar: Jag har alltid varit nyfiken för man har hört så mycket men jag vart faktiskt lite besviken. Det var ju absolut roligt men det var verkligen inte bilden jag fått när folk berättat om det!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com