Mardrömsfärd

Min lördagseftermiddag blev rena mardrömmen i helgen. När vi åkte från en dagskryssning vi varit på blev vi påkörda på en bro. Ingen skadade sig tack vare vår vän som körde oss. Mannen som körde husbilen som körde på oss satt och tittade på annat och vår chaufför fick väja mot räcket så mycket han kunde. Vi stod näst intill still när husbilen slet av backspegeln på förarsidan och förstörde den sidan av bilen. Föraren i husbilen hann uppfatta situationen och väja en del innan han smällde i fronten på oss.


Alla klarade sig utan skador men jag hamnade i chock. Jag grät och skakade som ett asplöv och när vi äntligen kom tillbaka tillbaka till husvagnen var jag ett vrak. Jag fick hjälp in i husvagnen och där var det som att det exploderade i mig. Jag låg i sängen som en boll och grinade och skrek i panik. Jag har aldrig varit så rädd. Tror inte jag har reagerat så någonsin tidigare..


Andreas kunde lugna mig och efter ett par timmar av lugnande och vila var jag på benen igen men jag var inte superpigg direkt.

Bästa var nog husbilsförarens alla fantastiska kommentarer. En av dem löd "Vet du vem jag är? Jag är svensk mästare i bilkörning!" En annan var "Du har ju i alla fall backspegeln kvar!"

Jessica Högberg

Oj, vilken idiot!
Hoppas du mår bättre❤

Svar: Ja, han var inte direkt.. någon höjdare!Tack! <3
Miss Baby Peaches

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Nej usch så obehagligt! KRAM! <3

Svar: Det var hemskt.Kram <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com