Beauty and The Beast

I söndags kväll var jag och Andreas på bio. Jag vann ju ett par biobiljetter för ett tag sedan och då bokade vi två biljetter till Beauty and The Beast som jag längtat mig tokig efter sedan jag hörde att den skulle ha premiär.
 
Mitt betyg på filmen blev.. ja, jag vet inte. Jag måste se den en gång till tror jag. Vissa scener var magiska medans andra inte var bra alls. Sen har jag väldigt svårt för remakes också (särskilt om jag älskar originalet) och har en tendens att leta fel, haha. Det tar tid för mig att vänja mig vid att det finns med lite nya scener och sånt.
 
En sak som jag hade supersvårt med var Emma Watson i huvudrollen. Hon passar jättebra som Belle men samtidigt är det så bedrövligt svårt att försöka att inte tänka Hermione. Efter så många filmer i en roll så blir det svårt att se henne i något annat.
 
Har du sett filmen? Vad tyckte du i så fall?
 
 Fyrisån / Biobiljetter
Eva`s blogg

kul med bio :) den var säkert bra :) kram å fin dag

Svar: Det är alltid roligt! Kram
Miss Baby Peaches

Nathalie

Jag såg den också i söndags och tyckte den var helt okej. Gillar när det är sång & musik i, dock tyckte jag det var för mycket i den (kanske berodde på det höga ljudet dem hade där.) Jag får nog allt titta på den igen hah! Tycker Tarzan var bättre =)

Svar: Haha, tyckte också att det var lite för mkt sång och musik. Tarzan har jag inte sett!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com