Money, money, money

Jag fick ett mindre roligt besked från skatteverket i år. Jag ska betala tillbaka pengar, förmodigen på grund av sjukskrivningen förra året. Och så ska jag spara inför resan i november. Och så lite annat smått och gott på det.
 
Det blir alltså en del sparande ett tag fram över. Det betyder alltså att det måste prioriteras och väljas bort saker som man sett fram emot. Starten går vid bowlingen med Mickan och Micke. Det har vi skjutit upp till i maj.
 
(Jag vet att en del av sparandet är för en sak som jag ser fram emot men det är tungt att spara när man har små marginaler.)
 
Jag behöver er bästa pepp och spartips nu!
 
Sarah

aaa det hoppas jag med =)

tess

Jag sparar varje månad! Lägger över allt från 500-1000kr varje månad direkt när alla räkningar är betalda :) Sen prioriterar jag; Behöver jag verkligen ett par nya byxor just nu?
Vilka matvaror sparar ja pengar på osv.
Kram :)

Svar: Om man ändå kunde göra det jämt.Oftast när allt mitt är betalt så har jag 1000 kr kvar att kunna roa mig saker för. Eller att ha om det händer något. Sedan jag började göra budget så köper jag sällan kläder jag inte behöver.Kram
Miss Baby Peaches

Biggeros

Att planera veckovis matkonto och lägga undan minst några hundralappar/ månad. Planera matlådan för varje dag. Laga mat för en hel vecka och frys in. Försäljning av kläder på FB eller garage loppis=) Lycka till med ditt sparande🤗

Svar: Allt det där gör jag redan. Förutom att laga mat fö en hel vecka och frysa in. Det finns det inte plats för. Dock går maten jag lagar alltid åt till matlådor att ha samma vecka så det går åt iaf!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com