Migrän

Igår blev jag hemma från jobbet då jag vaknade upp med migrän. Hela paketet fick jag; yrsel, huvudvärk, illamående och så vidare. Ingen hit direkt. Igår var jag alltså sängliggandes större delen av dagen. Tog mig endast iväg en snabbis för att hämta post och paket när jag mådde bättre på kvällen. Hade turen att Andreas är här den här veckan och kunde köra mig. Annars hade mitt paket skickats tillbaka till avsändaren..
 
Idag finns delar av anfallet kvar. Rör jag mig för snabbt så blir jag jätteyr och balansen är inte alls med då. Alltså är jag hemma idag med då jag inte vill riskera att falla ihop ute eller på jobbet. Eller att huvudvärken kommer tillbaka..
 
Har i alla fall lyckats få en läkartid sista maj och hoppas då kunna få lite hjälp med den här skiten.
 
Hoppas ni haft bättre tisdag och onsdag än vad jag har haft!
Alice Lindström

Hoppas det går över fort!

Svar: Tack! Yrseln har dock hängt kvar och verkar vara kristallsjuka. Stämmer in på varenda symptom enligt det. Sjukt obehagligt.
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com