Birthday gifts for myself: Vad blev det?

Nu är jag redo att visa vad det var jag klickade hem till mig själv i födelsedagspresent! Jag sa ju att det var två klänningar från Lindy Bop och en topp från Rock and Roll Stuff. Här under ser ni vad det blev:
 

Bilden är lånad här.
 

Bilden är lånad här.
 

Bilden är lånad här.
 
Tyvärr var det ju så att Lindy Bops storlekar var JÄTTEKONSTIGA. Jag har nog aldrig varit med om maken faktiskt. Jag beställde mina vanliga storlekar (enligt deras tabell) men på den burgundyfärgade klänningen hade jag kunnat gå ner TVÅ storlekar för den var så himla stor. Den randiga klänningen hade jag också kunnat gå ner i storlek på. Toppen blev också för stor så den sålde jag snabbt som attans och beställde hem en ny.
 
Hur vida jag behåller klänningarna återstår att se. Det beror på om min mamma kan sy in dem eller inte. Blir det det senare alternativet så får jag sälja dem och det vore så himla tråkigt. Jag tror dock att den burgundyfärgade måste säljas för jag vet inte om man kan sy in så mycket på ett snyggt sätt..
Miss Ruby Redhead

Så snygga plagg, tråkigt att de var förstora :( Men den blå ser ju ut att kunna gå att sy in hyfsat enkelt och snyggt. Men som du skrev så kan den i burgundy bli lite knepig. :/
Därför jag avskyr att beställa kläder från internet (om man inte testat plaggen redan och vet vilken storlek man ska ha)

Hoppas att det går bra med klänningarna iaf :)

Svar: Den blåa går att fixa. Den burgundyfärgade var med än 10 cm för stor i midjan så den får jag sälja vidare, tyvärr. Det var första gången jag beställde från Lindy Bop men tror inte att jag kommer att göra det igen :/
Miss Baby Peaches

meh.blo.gg

Synd på storlekarna, går det inte returnera och få en annan storlek?

Svar: De var på rean så det var inte mycket kvar tyvärr!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Synd att dom inte passade, den randiga skulle passa dig så bra! hoppas du kan sy in den på något sätt :) sitter den nya toppen bra? :)

Svar: Den randiga går att rädda! :) Den nya toppen sitter bra. Efter ett storleksbyte, haha! Behöer sy lite i urringningen bara, tyckte den var lite väl djup :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com