Fullspäckad söndag

Igår var jag och Andreas upp på Gränby Centrum för att dels växla pengar och dels för att jag behövde en ny bh. Det första gick åt skogen då växelkontoret var stängt, det andra gick bättre. Det är i princip bara växlingen vi har kvar inför resan. Och att hämta mitt pass förståss. Det som jag fick åka till Östhammar för att fixa då det var fullsmockat och stängt i förtid i Uppsala..
 
När vi var klara på Gränby åkte vi hem till mina föräldrar för att låna tvättstugan, fira min pappa på fars dag, färga mitt hår och få hjälp att sy in en klänning åt mig. Det gick som smort skönt nog. Dock fick jag kramper i magen när vi kom hem och det har resulterat i att jag är hemma från jobbet idag. Är helt slut i kroppen och har ont överallt känns det som.. Är helt slut i mage och rygg/svank.
Marie.Hemgren

Vet du att man kan hämta, ta ut euro i bankomaten på Arlanda. Det finns även växlingskontor där, vet dock inte vilken tid de öppnar. Kraam

Svar: Jag vet men det känns skönast att ha allt klart innan man kommer till Arlanda tycker jag :) Tack för tipset dock!
Miss Baby Peaches

Tessie - Fotograf

Vilken härlig blogg! Fantastiskt kul att hitta hit. Du kommenterade för länge sedan på min blogg. Den har legat död ett tag, men försöker plocka fram den igen, så tänkte titta in här och säga hej! :)

Svar: Men tack så mycket! Hoppas du håller den uppe, jag följer gärna i så fall :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com