Testat ny cider

I förra veckan hittade jag en ny cider. En ny vintersmak i blandningen apelsin och nejlika. Jag som ledsnat på typ all cider som finns på bolaget blev överlycklig och kände att den där måste jag testa.
 
Sagt och gjort, i lördags blev det av. Den smakade helt okej. Kul med en ny smak. Ingen wowkänsla men den smakade inte illa heller. (Jag saknar fortfarande den glittriga julcidern som fanns för några år sedan från samma märke och kan inte helt förlåta dem för att de tog bort den.. Så jag kan nog inte helt hänge mig åt deras nya vintercider, haha!)
 
Miss Ruby Redhead

Testade också en ny cider från systemet i förra veckan. Det skulle vara smak av pepparkaka, men den smakade mer glögg med en mycket bitter eftersmak :P

Stod och tittade på denna med när jag var där :P

Svar: Vad roligt! Hm.. den får jag hålla utkik efter, haha!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com