Använder du filter?

Jag tittade på svt1 imorse och det diskuterades filter där. Alltså fotofilter och retuchering.
 
Använder du filter? Jag gör det inte alls. Jag tycker inte om filter. Jag vill visa saker som de är. Om jag redigerar en bild på något vis så är det ljus och skuggor och eventuellt mättnad jag ändrar på men det är inte mycket. Om jag mot förmodan någon gång använder filter så är det i så fall ett svartvitt sådant. Jag spyr liksom på tanken att det finns ett "snyggfilter" i vissa telefoner som automatiskt smalnar av ansiktet, förstorar ögonen och ger perfekt hy. Det äcklar mig.
 
Jag menar, vi jobbar emot ett samhälle som säger att man ska ha perfekt hår, kropp, naglar, ja allt. Vi jobbat för att det ska bli normalt att se olika ut och accepteras för det. Vi jobbar för att få slut på size zero och andra sjuka skönhetsideal och ändå så används filter hela tiden. Är inte det att jobba emot vad vi vill?
 
Istället för att låta filter spä på perfektionshetsen ännu mer, varför inte bara inse att det är så är vi människor ser ut? Acceptera våra flaws och stå emot hetsen.
 
madabouttea.se

Jag använder filter och redigerar en del men inte för mycket. Vill att mina bilder ändå ska vara naturliga och inte överarbetade!

Svar: You go! Naturligt är ordet!
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

Nä, inte snyggfilter men absolut ljus/kontrast och någon kul färg/svartvitt då och då
Beskär bilderna ofta...

Svar: Det är det jag menar!
Miss Baby Peaches

Miss Ruby Redhead

Ibland tycker jag det är kul med filter, men jag använder inte sånna "snyggfilter" Och har jag filter så drar jag ner på "styrkan" av filtret för att jag gillar ljuset, kontrasterna m.m. Sen har vi ju Snapchats roliga filter med med olika öron etc. ;)


Svar: Jag la ner snapchat helt för jag ledsnade, dels på deras tusen miljoner filter, haha!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Jag tycker om filter när de kommer till färg mässigt men jag tycker defenitivt inte om när man smakar av ansikte, kropp osv... usch! Man ska vara nöjd med hur man ser hur tycker jag!

Svar: Well said!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com