#metoo

Jag tror att det var efter första avslutningen i gymnasiet. (Jag skulle fylla 16 samma höst.) En förmiddag. Jag hade på mig en röd axelbandslös klänning med vita prickar från Gina Tricot och en svart kofta. Det spelar ingen roll egentligen men jag minns det för jag kände mig så himla fin i den.
 
Vi var ett gäng tjejer som skulle käka på donken och snacka lite skit innan vi skiljdes åt för sommarens äventyr. När vi kliver av bussen inser jag att batterierna i min kamera är slut så jag måste köpa nya då jag ville dokumentera lite. När jag köpt mina batterier och går över torget dit där mina vänner står och väntar, då kommer han gåendes. Han som är väldigt mycket äldre än jag och så himla slemmig. Han klär av mig med blicken och precis när han passerar mig hör jag "mmmm, fina tuttar.." och så fortsätter han att gå.
 
Jag blev så chockad att jag inte ens svarade honom något. Jag berättade för mina vänner och tillsammans svor vi över den där äckliga jäveln och hans sätt.
 
Celine

Män är så jävla vidriga alltså!

Svar: Ja, det finns en hel del creeps och vider där ute.- Tur att jag hittat en bra en att dela livet med! :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com