Då och nu

 
Tänk vad fem år kan göra. Stilmässigt alltså. Den väntra bilden är tagen år 2012, då har jag börjat smyga mig på pinupstilen men var fortfarande väldigt mycket nyböjare. Det där var liksom den frisyren jag kunde då.
 
Den högra bilden är tagen i slutet på juli i år. Och vilken skillnad. Eller ja, det tycker i alla fall jag. Både på hur jag står, sminket, håret, kläderna. Det har gått framåt. Jag har inte nödvändigtvis gått ner i vikt eller så men fem år gör skillnad ändå. Jag ser hundra gånger bättre ut nu än vad jag gjorde då, tycker jag.
 
Hur såg du ut för fem år sedan? Har du gjort någon stilförändring?
Miss Cherry Chevy

Känner detsamma när jag kollar tillbaka på gamla bilder! Kul att se hur man har utvecklats osv :)

Svar: Menar det!
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

Frisyren du har nu (och färgen) är underbar!! Jag tror nog att jag i "varje dag looken" är väldigt lika men "vågar" lite mer när det gäller och tycker "att det gäller" lite oftare...

Svar: Tack snälla! Nu för tiden blir det inte så mycket fix till vardags. Någon gång i veckan kanske. Däremot vill jag verkligen fixa mig på helgerna då, haha!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Du är jätte fin!

Känner likadant där med frisyer, gud vad dålig man var i början xD

Svar: Tack Mickan! Det är ju tur att man utvecklas :D
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Du är ju såklart vacker på båda bilderna men man ser verkligen skillnaden, i positiv bemärkelse! Klart man blir bättre o bättre på t.ex. frisyrer!
Och själv tycker jag att jag verkligen har snurrat hit och dit med min stil de senaste åren haha, men äntligen börjat förstå vad som är "jag"... Tror jag! Haha :)

Svar: Tack Ronja! Jag ser också positivt på det, det visar ju att jag inte stått still på utvecklingsskalan liksom. Man upptäcker alltid nya saker om sig själv!
Miss Baby Peaches

Miss Ruby Redhead

Fin då och fin nu ^^ Men känner precis likadant! Började med för ca 5 år sedan med stilen. Då ägde man bara en klänning och luggen var den samma varje gång ;) Kul att se tillbaka på hur allt började ^^ <3

Undrar hur vi kommer se ut om 5 år till xD We are going to be so fabulous :D

Svar: Tack Åsa <3 Är glad att jag gjort framsteg, helt klart, haha!Ja, det blir kul att se!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com