Girls with guns

I lördags eftermiddag spenderade jag och min vän Becca en bra stund med att skjuta med luftgevär. Vi skulle först ha haft en luftpistol men den vägrade funka så vi fick ta geväret istället. Kul hade vi i alla fall och en del skott blev det. Både på burkar och på poängtavla!
 
I söndags blev det också en vända fast då uppe vid husvagnen. Då höll jag dessutom på att skjuta mig själv i foten som den smartskallen jag är ibland, haha! Tur att skottet gick i backen istället när jag inte hade koll på vart jag satte fingrarna..
 
 

annelie

de lät som en bra sak

Svar: Himla kul var det i alla fall!
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Så kul att skjuta! Jag var faktiskt en av Blekinges bästa kvinnliga luftpistolsskyttar när jag var 14 år ^^ Men har inte skjutit sen dess typ.

Svar: På riktigt?! Shit, vad häftigt! :D
Miss Baby Peaches

Miss Ruby Redhead

Skoj med luftgevär! :D Har skjutit massor med sånt sen jag var liten ^^ Lite roligare med vanligt gevär dock ;) Lite mer spänning :P

Svar: Haha, vi hade SÅ kul! Och jag höll på, av oaktsamhet, att skjuta mig själv i foten så jag håller mig nog till luftgevär, haha!
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Åh vad roligt! Har ett luftgevär själv som jag brukar skjuta med faktiskt!

Svar: Det är ju så himla roligt! Kommer att bli en given aktivitet där ute nu!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com