Stopp

Idag har jag varit hemma från jobbet. Jag ska vara det imorgon med. För jag är helt slut. Den senaste tidens stress har satt spår i mig. En uppgift jag nyligen fått på jobbet gör inte alls saken lättare.
 
Jag har sedan två veckor tillbaka inte sovit ordentligt på nätterna och de nätter jag väl sover ordentligt så vaknar jag ändå inte utvilad på morgonen. Jag glömmer saker hela tiden. Jag kan inte ta in information och komma ihåg det utan påminnelse på telefon. Jag blir trött av ingenting. Jag går och lägger mig innan klockan tio på kvällarna för att jag är så trött. Mitt humör är uselt. Jag gråter för allt och ingenting. Mitt hushåll förfaller för att jag inte orkar. Jag kommer hem, äter mat, försöker hålla mig vaken till klockan nio och går sedan och lägger mig.Jag vaknar inte ens utvilad på helgen.
 
Det värsta är att det här inte är något nytt för mig. Jag har varit här förut och det är inte roligt. Det kallas utmattningssyndrom och jag är på väg ner där igen. Det är sjukt otäckt och jag försöker jobba emot det men det är skitsvårt när orken inte finns..

Linda

Usch för att inte sova ordentligt :,( <3

Svar: Nej, det är hemskt! :(
Miss Baby Peaches

Johanna

Var rädd om dig vännen, gör mig ont att du mår dåligt <3

Svar: Tack Johanna <3
Miss Baby Peaches

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback