Country för Elli

Är det någon av er som kommer ihåg/vet att det var värsta grejen att få ett kasettband eller en cd med blandade låtar av sin partner förr om åren? Jag fick aldrig det eftersom jag, innan jag träffade Andreas, inte haft någon partner. Men vet ni? Jag som är en riktig sucker för romantik blev jättelycklig när jag fick en modern variant av Andreas i maj förra året. Den innehåller låtar som han skickat till mig sedan vi träffades, låtar som jag skickat till honom och låtar som jag gillar. Alla med ett budskap av kärlek. Bland annat så finns låten som Brad Paisley spelade när Andreas friade till mig (första låten i listan). Och låten vi dansade till på scenen samma kväll.
 
Har du någonsin fått ett blandband, en blandskiva eller en den moderna spellistsvarianten av någon partner?
 
Listan då? Den heter Country för Elli och ni kan lyssna på den här under. ↓
 
Miss Ruby Redhead

Har inte fått nån lista eller nått band så, men jag och Andy har 2-3 låtar som vi alltid spelar för varandra hela tiden :) Låtar som vi spelade för varandra när vi träffades och det bara klickade och vi visste att det var rätt <3

Svar: Vad härligt! :D
Miss Baby Peaches

Johanna

Jag har gjort en spel lista på spotify med låtar som killen jag dejtar skickat till mig, den är inte så lång än så länge då vi har bara träffats i 3 månader.


Har aldrig fått något blandband eller egen bränd cd-skiva med låtar från någon av mina tidigare partners.

Svar: Åh, vad mysigt!
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Gulligt! :)

Svar: Jag ääälskar det! Är en riktigt sucker för romantik!
Miss Baby Peaches

Maria

Nej, jag har aldrig fått något blandband eller blandskiva av nån partner :)

Svar: Det kanske kommer :)
Miss Baby Peaches

Annah (mrs_kall - instagram)

Men åhhh det är ju så himla härligt det där med musik som betyder. Det är en av min och Jonas stora grej tillsammans. Vi har ett par listor till varandra. Ang blandband så beställde jag faktiskt en tavla till honom med ett blandband på och under står våra låtar. Kan skicka bild på den på insta dm, tips för framtida presenter liksom 😄

Svar: Ja men visst?! Det är ju så himla mysigt. Något som blir bara ens eget liksom! Det var en så himla häftig grej! Vart beställde du det någonstans?!
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Jag fick två blandCD av två olika killar och fattade inte grejen, haha. Det var inte mina partners eller något, bara något raggförsök. Och när en frågade typ en vecka efter om jag gillade min present svarade jag att jag inte lyssnat på dem än.. buuurn! Men jag ska kanske sammanställa en senare :)

Svar: Nämen åååh, haha! Stackars killar! De borde ju ha hintat lite också ju! :DVore kul att se din sammanställning då! :D
Miss Baby Peaches

sarah

tack så mycet

My

Vad roligt! Min pojkvän är inte nån romantiker så jag får nog vänta ett bra tag till ;)

Svar: Äsch, håller tummarna att han ser det här inlägget och finner inspiration ;D
Miss Baby Peaches

Miss Naily

Jag vet att jag gjorde många kasetter när jag var yngre och gav bort samt att man spelade av bra låtar på kasetter när man var yngre. Blandskivor har man oxå en del på lager.

Svar: Det gjorde jag med men tänkte just på kärleksrelaterade liksom :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com