Fem saker jag stör mig på när jag läser bloggar

Jag har på senare tid insett att det finns några saker som stör mig när jag läser bloggar. Ni vet, sånt där som kan få en att sluta läsa ett inlägg direkt.
 
 
  • När man inte får svar på sina kommentarer. (Man tar sig tid att svara sin läsare. Jag tycker det visar på uppskattning.)

  • När man skiver utan punkt, kommatecken och stor bokstav i sitt inlägg. (En text utan dessa tre får mig oftast att sluta läsa inlägget.)

  • När någon svarar på kommentaren man lämnat i hens blogg genom att lämna en kommentar på ens egna blogg utan någon som helst koppling till vad det är svar på. Till exempel genom att bara skriva "jag valde de rosa" i ett inlägg där jag skrivit om hur min vecka sett ut. Ett liten koppling till vad svaret handlar om skadar inte. Tvärt om. Läser man runt tjugo blogginlägg om dagen kan det bli svårt att komma ihåg. Ännu svårare när svaren kommer flera dagar senare.

  • När inlägg är jättelånga och handlar om flera olika saker. (Det blir rörigt att läsa. Ha hellre flera inlägg.)

  • Bodyshaming. Snälla, sluta. Tjock, smal, lång, kort, musklig, stora bröst, små bröst. You are good enough.
Nu är ju det här bara vad JAG tycker är jobbigt. Jag säger inte att det jag skriver är rätt eller fel. Och självklart vet jag att det finns dyslektiker. Jag vet också att jag kan sluta läsa dessa bloggar om jag finner det så himla jobbigt. Jag menar bara att inte skadar att läsa igenom inlägget ett par extra gånger eller googla en stavning man är osäker på. (Det sista gör jag!)
Angelica Wåhlin

Håller helt med dig :) Ska jag vara ärlig är jag nog lite skyldig till fyran, även om jag försöker tänka på det. Haha!

Svar: Man kan ju inte alltid göra det perfekt! Jag har en tendens att lägga in alldeles för mycket bilder ibland!
Miss Baby Peaches

Jessica Högberg

Håller med dej, särskilt det där om svar i ett inlägg utan referens...

Svar: Visst är det jobbigt?!
Miss Baby Peaches

Alice Lindström

Håller med!

Svar: Det var många som gjorde det, fick ett jättegensvar på det här inlägget!
Miss Baby Peaches

♥ 𝑀𝒶𝓇𝒾𝓁𝓎𝓃𝑒𝓉𝓉𝑒 - Me, Myself & Marilyn Monroe

Jag tycker samma som du! För långa inlägg är jobbiga. Därför tycker jag om att dela in texten i stycken så att det inte blir en hel paragraf. Samtidigt får det inte bli för mycket text. Dina inlägg är lagom för att fånga mitt intresse :)


Svar: Tack så mycket! Ja, delar man upp i stycken blir det ju lättare men samtidigt får det inte handla om för många saker i samma inlägg, då blir det ändå rörigt enligt mig!
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Jag håller med dig till 100% för långa inlägg börjar jag inte ens läsa på, tröttnar bara av att se skiten.. lika så om det handlar om flera olika saker då lägger heller inte någon tid på att läsa. Jag tycker om bilder men det måste bara lagom utav det, en del kan liksom lägga upp 10-15 bilder... gaah! Gör collage i så fall!

Svar: Det håller jag med om. Blir det för många bilder blir det också jobbigt. Tror mina kan ha varit på gränsen ibland men jag försöker att dela upp dem oftast. På så sätt tittar ju folk mer ordentligt på bilderna!
Miss Baby Peaches

Maria

Att svara på kommentarer tycker jag hör till rent hyfs, likaså att besöka tillbaka till den som skrivit en kommentar :)

Svar: Absolut! Det tycker jag med!
Miss Baby Peaches

Sara Ekman

Håller med dig! :)

Svar: Verkar vara fler som instämmer med mitt inlägg!
Miss Baby Peaches

Dixi Wonderland

haha du skulle dö om du såg hur min svärmor skriver xD Det är inga stora bokstäver eller punkter. Jag har blivit tvungen att säga till henne för ibland skriver hon dubbelt så långa meddelanden som denna kommentaren och tänk då att det inte finns någon stor bokstav, punkt, kommatecken osv xD

Svar: Då hade jag nog fått frispel. Vet att ibland när jag fått ett sånt sms eller meddelande från någon kan jag säga högt för mig själv att "använd punkt för i h-vete", haha! I fall där jag vet att det finns dyslexi har jag dock mycket mer tålamod.
Miss Baby Peaches

knott.blo.gg

Tycker det är jättebra att läsa vad andra tycker/inte tycker. Det får ju en att tänka efter vad man kan ändra på. :) och även hjälper en till kanske mer läsare.

Svar: Det har du rätt i! Jag fick mig en tankeställare nu när jag läste dessa kommentarer, haha!
Miss Baby Peaches

Cornelia

Haha håller med om alla dessa punkter!

Svar: Haha, verkar vara fler som gör det!
Miss Baby Peaches

Matilda Berlin

Men alltså JAAA! Kan verkligen inget annat än instämma!! Stor kram fina du <3

Svar: Tack, haha! Kändes som hög igenkänningsfaktor, haha! Kram <3
Miss Baby Peaches

Josäfin Andersson

Åh stör mig också såå på när folk inte svarar på kommentaren på sin egen blogg utan kommenterar svaret på ens egna blogg, har typ noll koll på vilken fråga jag får svar på ??? Bra punkter, håller med om allt!

Svar: Precis det jag menar! Så förvirrande!Tack!
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

En annan sak jag kan störa mig sjukt mycket på är särskrivning. Även fast jag själv inte alltid stavar rätt och sånt så stör det mig när folk särskriver eller använder fel stavning tex gått istället för gott. haha

Svar: Ja, det är också störande. Men för mig är det lite beroende på vilket humör jag är på. Och sen har jag lite mer tålamod med det, tror att det kan bero på att jag jobbar inom skola, haha!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com