Jag brukade ha lugg

Tänk vad fort tiden går. Under våren 2016 hade jag karpaltunnelsyndrom på båda händerna och kunde inte längre fixa håret som jag ville på grund av smärta. Jag lät därför luggen växa ut och sedan dess har jag låtit den växa. Det var ganska skönt att göra så men ibland saknar jag att ha lugg. Dock tror jag att jag skulle ändra mig om jag klippte lugg igen, haha. Men det var ändå ganska fint..
 
Har du varit sugen på att klippa håret på något sätt som du vet att du skulle ångra dig i samma minut du gjort det?
 
 
Dessa fyra bilder är tagna under hösten 2015.
Ajli Müller

Det var jätterart med lugg :D

Svar: Tack! Har varit lite smygsugen att skaffa det igen men är rätt säker på att jag kommer ångra mig direkt, haha!
Miss Baby Peaches

sarah

åh fina kläder

Svar: Tack!
Miss Baby Peaches

Wanderlust by Jona

Haha åh, JA! Jag har klippt lugg i ett par omgångar i livet när jag sett en gammal bild på mig själv i lugg och tänkt att "det där var ju faktiskt jättefint, varför slutade jag med lugg?" tills jag klipper lugg igen och kommer på varför - DET ÄR JOBBIGT! Haha! Orkar knappt borsta håret varje dag, så finns inte en chans att jag orkar med att platta och styla luggen varje morgon liksom ;)

Svar: Hahah, det värsta är ju att man inte lär sig! Man vill göra något nytt om ett tag igen och tycker att lugg är ju en briljant ide. Tills man har gjort det och ångrar sig. IGEN.
Miss Baby Peaches

Miss Ruby Redhead

Så fin i lugg! :D <3

Svar: Tack gumman <3
Miss Baby Peaches

Fröken Nyström

Jag har också haft lugg, det är snyggt men jag ångrade mig efter ett tag. För frisyrerna blir så få att göra iallafall enligt mig, jag gör så många olika så lugg är nog inte min grej :) men du passar i det! <3

Svar: Älskar att ha lugg men tycker att det är vansinnigt jobbigt på sommaren när det blir varmt. Och nu har jag ju börjat gilla en massa frisyrer som man inte har lugg till.. Jag får helt enkelt lära mig att fejka luggen ordentligt istället!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com