Mitt favoritställe

Varje år vid den där tiden saknar jag mitt favoritställe. Stället där vi bor 50 meter från havet, har gångavstånd ut på klippor, har utsikt över havet, grillar alldeles för ofta (om man nu kan det), går på promenader med Charlie, fiskar, åker ut med båten och får vinden i håret och bara släpper all stress.
 
Mitt favoritställe är Singö. Där har vi vår husvagn och jag har varit där ute varje sommar sedan jag var 8 - 9 år. Det är det enda stället där jag verkligen kan slappna av på och här under bjuder jag på ett gäng bilder därifrån!
 
Har du något favoritställe?
 
 
 
 
 
 
Netti Starby

Åh vilket fint ställe och det ser helt underbart ut! :-D Kramis

Svar: Det är så himla mysigt! Kram
Miss Baby Peaches

Sannas kitchen stories

Ser helt fantastiskt ut! Vet precis vad du menar.. har min ö där mitt hjärta och hem finns. ❤️

Svar: Det är det också! Mitt paradis i Sverige!
Miss Baby Peaches

Ajli Müller

Mitt favoritställe är Sörmjöle. Där har min sommarstuga varit sedan urminnes tider och det skulle krossa mitt hjärta om mina föräldrar sålde den.

Svar: Då hoppas jag att de ALDRIG säljer den <3
Miss Baby Peaches

Maria at Inredningsvis

LJUVLIGA somriga foton :)

Ha en fin Söndag :) LOVE Maria

Svar: Tack! Vad glad jag blir!
Miss Baby Peaches

madabouttea.se

Härligt det ser ut! :) Jag tror inte jag har något direkt favoritställe och som introvert så är jag ju väldigt hemmakär :3

Svar: Det är jättehärligt där. Tröttnar aldrig på sommaren! Jag förstår vad du menar. Dock är det där som hemma för mig med. Ett andra hem liksom :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com